GRATIS VERZENDING, BINNEN NEDERLAND, VANAF €39
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Tip…. Wel in je agenda kijken!

  • Geplaatst op
  • Door Chantal Ponsioen
  • 0
Tip…. Wel in je agenda kijken!

Soms heb je van die dagen… Afgelopen maandag was er zo eentje. Een zondag op de HAP doorgebracht met mijn dochter, omdat ze verschrikkelijke buikpijn had. Maandag dus thuis op de bank. Mijn moeder ’s nachts de ambulance gebeld. Dan wil je er toch even naar toe…

Maar ja, de rest gaat gewoon door. Kinderen naar school, Topo-toets oefenen, boodschappen en dan niet te vergeten, ook nog zwemles en korfbal….

Op zo’n moment kan ik ontzettend blij zijn met mijn agenda om toch de rust te bewaren en overal op tijd te zijn. Alles opschrijven wat er in mijn hoofd opkomt, wat ik niet mag vergeten. Medicijnen ophalen, wanneer zijn de medicijnen ingenomen enzovoorts, enzovoorts…

Nou goed, afgelopen maandag werd het wel een beetje veel, dus ik dacht slim te zijn.. De korfbal en de zwemles waren afgezegd, gezorgd dat de kinderen op tijd  gegeten, gedoucht en in bed lagen.

Ik dacht even bij te komen van de hectische dag met een kop koffie op de bank, lenzen uit, lekkere relaxbroek aan…. Komt manlief naar beneden… "Moet jij niet naar de tandarts"???? Oh sh…., vergeten!!!!

Gelukkig nog op tijd, dus jas aan en gaan! Alles is goed gekomen en uiteindelijk lag ik om half 10 toch met die koffie op de bank. Maar de les is geleerd….. Je kunt alles tot in detail opschrijven en alles plannen, maar ja, als je er niet naar kijkt…..

 

Liefs 
Chantal

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.