GRATIS VERZENDING, BINNEN NEDERLAND, VANAF €39
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Iets met goede voornemens...

Iets met goede voornemens...

We zijn nu een paar weken onderweg in 2024. Hoe is het met jullie goede voornemens? Met de mijne best aardig moet ik zeggen. Ik heb er een paar. Allereerst wil ik het huishouden beter op orde hebben, zodat ik niet de hele dag het gevoel heb dat ik daar de hele dag mee bezig ben…

Het is nu een jaar geleden dat onze jongste geboren is en wordt het tijd dat ik nog een aantal zwangerschapskilo’s kwijt ga raken. Dus hup, op dieet en ik ben zowaar gaan sporten! Heel eerlijk… Ik vind fitness zo saai! Maar ik doe het nu met een vriendin en dat scheelt echt enorm.

Bovendien, welke andere sporten kun je doen, die niet zoveel tijd in beslag nemen? Want heel eerlijk, veel tijd over in de week heb ik niet…. Een teamsport is geweldig, maar kost je zo 2 tot 3x in de week trainen + een wedstrijd. Dus dan maar fitness, en lekker even kletsen met een kop koffie erna maakt een hoop goed;-) 

Nu ben ik de financiën ook aan het bijhouden, dus volgens mij zit ik helemaal goed op de rit! 

Heb je net zoals ik een beetje hulp nodig om je goede voornemens te laten slagen? Als je een kijkje neemt bij de inserts, zie je verschillende lijstjes om je te helpen, zoals de expense tracker, savings tracker, de weight tracker en de household tracker.

Heel veel succes en ik hoor graag of het allemaal lukt!

 

Liefs, Chantal

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.