GRATIS VERZENDING, BINNEN NEDERLAND, VANAF €39
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Hoe maak je voor jezelf de perfecte planner?

  • Geplaatst op
  • Door Chantal
  • 0
Hoe maak je voor jezelf de perfecte planner?

Iedereen is anders. Gelukkig maar, want anders zou de wereld heel saai zijn. Maar dat betekent ook dat iedereen anders denkt en doet.

Wat ik gebruik om een goed en efficiënt overzicht te krijgen, gebruik jij misschien helemaal niet.

Daarom kun je de planner van Momloves2organize helemaal zelf samenstellen! Zo voorkom je dat je een agenda hebt waarvan je de helft niet gebruikt en één die alleen maar voor frustratie zorgt.

Bedenk van te voren goed wat je graag in je planner wilt hebben. Wat zorgt ervoor dat je meer structuur in je leven krijgt en voor meer rust in je hoofd zorgt? Maak voor jezelf een lijstje waar je tegenaan loopt en kies op basis daarvan je inhoud.

Zoals je kunt zien in de webshop zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Kijk goed wat je bij wil houden. Wil je afvallen en heb je een steuntje in de rug nodig? Zit je vaak in een vergadering en vind je het fijn om notities te maken? Alles is mogelijk.

Waar ik bijvoorbeeld niet zonder kan, is de gedateerde maandplanner. Dit geeft mij zoveel overzicht en rust! In 1 oogopslag zie ik wat de drukke weken gaan worden en waar ik eventueel vast zou kunnen lopen. Doordat ik dat overzicht heb kan ik ook gericht afspraken maken en goed spreiden, zodat ik mezelf niet voorbij loop. Bovendien kan ik makkelijk een jaar vooruit plannen en kan ik het ook makkelijk terugvinden.

Daarnaast gebruik ik als ik eenmaal in de maand zit, de weekplanner. Hier kan ik veel gedetailleerder ingaan op wat ik moet onthouden.

Waar ik zelf ook niet zonder kan, zijn To-do lists. Daarom hebben we daar verschillende opties in. Van de inserts A5, tot de sticky notes. En ik moet heel eerlijk zeggen dat ik ze allemaal gebruik. Passwords, Adressen en Birthdays kunnen bij mij ook niet ontbreken.

Nu snap ik ook dat door de vele keuzes het lastig kan zijn om te kiezen. Om je een beetje op weg te helpen heb ik een stappenplan voor je gemaakt. Volg de stappen en voor je het weet heb je jouw perfecte planner samengesteld!

Bovendien is het een losbladig systeem waardoor je de agenda continue kan aanpassen aan je leefstijl en veranderingen.

En vergeet niet: Niets hoeft, alles kan! Wat ook goed is om te onthouden… Je kunt ook teveel willen bijhouden. Dit kan weer stress opleveren, omdat je voor jezelf de lat veel te hoog hebt gelegd. Wees vooral lief voor jezelf. Niet alles hoeft perfect te zijn. 

Heel veel succes en plezier met de reis naar jouw perfecte planner en mocht je extra hulp nodig hebben? Laat het weten, want ik help je graag!


Liefs,
Chantal 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.