GRATIS VERZENDING, BINNEN NEDERLAND, VANAF €39
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Druk, druk, druk

  • Geplaatst op
  • Door Chantal Ponsioen
  • 0
Druk, druk, druk

Hebben jullie er ook zo’n last van de laatste tijd? Het gevoel dat je jezelf een beetje voorbij loopt? Ik heb er wel een beetje last van. De laatste weken moest er veel geregeld worden. Voor school, de sport etc. Bovendien kregen we ook nog eens allemaal corona. Nee, en natuurlijk niet allemaal tegelijkertijd, maar stuk voor stuk….

We zijn er dan ook wel even zoet mee geweest. Op zulk soort momenten moet ik van mezelf teveel dingen doen, wat natuurlijk niet lukt met allemaal zieken in huis en dan lukt het voor mijn gevoel allemaal even niet meer. Dus van de week weer even teruggegaan naar de basis… Wat moet er gebeuren, wat wil ik doen en hoe kan ik zo efficiënt mogelijk mijn tijd indelen. Maar ook nog gewoon die gezellige moeder zijn en quality time hebben met mijn man. 

Na een goed gesprek met manlief, goed na te denken over alles en dingen op papier te zetten, heb ik weer een nieuwe mindset kunnen maken. Heerlijk om dan een planner te hebben die de rust biedt en je de mogelijkheid geeft om even te resetten en terug te gaan naar de basis en je laat inzien, wat vind ik nu belangrijk?

Af en toe heb je dat gewoon even nodig! En rust in mijn hoofd betekent meer ruimte voor creativiteit. Dus ik heb weer nieuwe items ontworpen voor in de planner. Het is bijna klaar, dus nog even geduld en dan laat ik jullie de nieuwe items zien!

Voor nu iedereen hele fijne Paasdagen. Geniet vooral van de vrije dagen met elkaar en vergeet niet wat quality time voor jezelf in te plannen!

 

Liefs,
Chantal

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.