GRATIS VERZENDING, BINNEN NEDERLAND, VANAF €39
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

De struggle van afgelopen jaren.

  • Geplaatst op
  • Door Chantal Ponsioen
  • 0
De struggle van afgelopen jaren.

Ik heb werkelijk waar tot nu toe alles al geprobeerd. Ringband met kleine ringen, met grote ringen, leren agenda, planner met discs, gewone agenda’s, drukke agenda’s, gedateerd, ongedateerd, noem het maar op en ik heb het gedaan. Alles om het in mijn hoofd een beetje gestructureerd te krijgen.

Wat eigenlijk het meest succesvol was al die tijd was het bullet journallen (alles-in-1-notitieboekje, leeg, dat je zelf opvult). Superleuk, want een klein beetje een crea-bea ben ik wel. Nadeel is dat mijn perfectionisme dan om de hoek komt kijken en dat als ik iets niet mooi gemaakt vind, de motivatie weg gaat en ik me er niet meer toe kan zetten om verder te gaan… Kortom, dan vergeet ik weer dingen op te schrijven, stagneert de boel en loop ik weer hopeloos achter de feiten aan.
 
Daarom zul je in de planner van Momloves2organize veel terugvinden zoals ik ook in mijn notitieboekjes werkte. Strak, minimalistisch, overzichtelijk en lijstjes… Heel veel lijstjes!
Wat vooral ontzettend fijn van deze planner is, is dat je continu kan wisselen van lay-out! Wil je de weekagenda direct achter je maandoverzicht? Dat kan!
 
Wil je er notities bij? Dat kan! Of misschien juist toch niet… Dan kan dat ook. Hierdoor creëer je precies wat voor jou het beste werkt en zo groeit hij met je wensen mee, wat wil je nog meer?
 
Leuk hem op met de Cardboards van het seizoen, quotekaarten of leuke foto’s en je bent compleet! Een stukje noodzakelijk plannen voor de rust en een beetje creativiteit erbij… Voor mij de gouden combi.
 
Ik hoop voor jou ook!
Liefs,

Liefs,
Chantal

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.