GRATIS VERZENDING, BINNEN NEDERLAND, VANAF €39
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

De herfst is nu echt begonnen!!

De herfst is nu echt begonnen!!

De warme dagen zijn voorbij, de dagen worden korter, de winterjassen, of beter gezegd, de regenjassen worden weer uit de kast getrokken, de klok is verzet… Jep… de herfst is nu echt begonnen!

Ergens vind ik het heerlijk om te cocoonen. Lekker met een dekentje op de bank met het gezin, kaarsjes aan, kopje koffie erbij… Heerlijk! Maar voor mij ook echt een valkuil, want ik moet me zelf echt af en toe een schop onder de kont geven om de deur uit te gaan. Want van dat binnenzitten kan ik echt een winterdip krijgen.

Tot aan kerst is het altijd druk en heb ik niet veel tijd om na te denken, maar in januari/februari, als de dagen zo kort blijven, vind ik het soms echt lastig.

Wat helpt is dat ik natuurlijk de leukste baan ter wereld heb en jullie positieve en enthousiaste berichten en reviews geven me enorm veel energie. Ik ben dan ook druk bezig met de voorbereidingen voor de komende periode. De maandplanner voor 2025 is in de maak en mijn hoofd loopt over van ideeën, waarvan ik jullie zeker op de hoogte ga houden.

Nu de komende maanden trotseren met een goede planning, want mijn agenda voor november en december staat echt al barstensvol met afspraken. 

Ik ben in ieder geval begonnen om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken, waardoor ik hopelijk meer energie krijg, door goed op mijn dieet en gewicht te letten. En daarbij hoort ook meer bewegen. Dus ik heb de weight tracker/ mealplan en de selfcare checklist weer in mijn agenda gestopt. Deze trackers helpen me echt om vol te houden en om me op het juiste pad te houden.

Hebben jullie nog goeie tips om een winterdip te voorkomen? Ik hoor graag jullie tips en tricks!

Voor nu wens ik jullie een hele fijne dag toe en heel wat fijne uurtjes op de bank, met de herfststorm die vandaag over ons land komt. En iedereen die dit weer moet trotseren… Heel veel succes en kom veilig thuis!


Liefs,
Chantal

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.